"Категорично съм убеден, че това (атаката с бойно отрово вещество

...
"Категорично съм убеден, че това (атаката с бойно отрово вещество
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров: ”Скрипал” е грандиозно мероприятие срещу Русия и Путин

"Категорично съм уверен, че това (атаката с бойно отрово вещество против някогашния чиновник на ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия, бел. ред.) не може да бъде съветска наказателна акция. Страната, която е минимум заинтригувана, е Русия и Путин. Там предстоят избори. Това е грандиозно мероприятие, ориентирано против Русия. Интерес имат Западните страни, които желаят да натикат Русия в ъгъла, да я омаловажат като международна мощ. " Това сподели в директна връзка със студиото на предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 някогашният шеф на разузнаването, генералът под домакински арест Кирчо Киров.

”В Лондон минават големи съветски финансови потоци и не е изключено гибелта на Глушков (бившият зам.-шеф на Аерофлот Николай Глушков, който бе открит мъртъв в дома си в южен Лондон на 12 март, бел. ред.) да е обвързвана с това”, счита той. ”Във Англия има огромна колония от руснаци, които са настроени срещу Путин и не е изключено и това да е част от вътрешни разправии сред съветската емиграция там”, продължи той.

”Без подозрение високото посещаване на тримата шефове на секретни служби на Русия в Съединени американски щати е знаково. Досега не се е случвало. На срещата са разгледали всички варианти за съдействие в битката с тероризма и въпроси от политически характер”, разяснява още Киров.

"Смяната на държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън се проточи, слуховете потеглиха още преди година. Той беше индивидът в екипа на Тръмп, който не говореше на един език с него ", разяснява още разузнавачът.

"Трета международна война няма да има! Това е виртуална опасност! ", безапелационен е Кирчо Киров.

”Сигурен съм, че истината за мен ще спечелва. Тези каузи си имат своите създатели – реализатори и поръчители. Вярвам в хората с морал в правосъдната система”, съобщи той във връзка делата, които се водят против него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР