Категорично паниката и истерията не са полезни. Предизвикателството коронавирус е

...
Категорично паниката и истерията не са полезни. Предизвикателството коронавирус е
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Мерките срещу коронавируса дават резултат

Категорично суматохата и нервността не са потребни. Предизвикателството ковид е ново освен за България, само че и за света. Тепърва следва да се вършат всевъзможни разбори по тематиката. Най-важното е страната да демонстрира, че прави всичко допустимо за ограничение на ковид и се грижи за здравето и сигурността на хората. Според мен ограниченията дават резултат.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на здравната комисия доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е по отношение на разпространяването на ковид "Всички ограничения ще дадат резултат и би трябвало да се съблюдават. Днес сме дали инструкции и към работодателите. В Народното събрание също са взети ограничения и скупчването на огромни групи хора ще се редуцира. Депутатите ще продължим да вървим съзнателно на работа, като за депутатите от Плевен и Габрово не са планувани благоприятни условия за отсъствия ", разкри тя.

COVID-19 стопира командироването на български депутати отвън страната

"Надявам се да покажем, че сме единно общество и можем да съблюдаваме дисциплинираност. Всички би трябвало да бъдем виновни и да се отнасяме умишлено към рекомендациите на експертите. Така с изключение на своето лично здраве ще пазим и здравето на всички останали. Всички данни демонстрират, че коронавирусът не е толкоз заплашителен за децата и младежите, само че е рисков за по-възрастните и хората с по-слаб имунитет. Точно по тази причина би трябвало да бъдем виновни и дисциплинирани ", безапелационна бе доктор Дариткова.

Спират до второ разпореждане концерти, конференции, празнувания, представяния на филми и книги, разкриване на изложения

"Относно ограниченията в лечебните заведения мога изрично да заявя, че всеки един пациент в потребност ще получи лекуване. Лечебните заведания разполагат със защитни дрехи и маски за към месец напред. В момента стартира произвеждане, тъй като не е ясно какъв брой дълго още ще се наложи да се съблюдават ограниченията. Това произвеждане е превантивна мярка, с която се цели да сме в подготвеност, в случай че обстановката с ковид се удължи ", сподели още Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

Две компании към този момент са доставили подготвени образци за защитни дрехи

"Към момента няма планувани репресивни ограничения за тези, които примерно не съблюдават карантина. Отново ще прикани за дисциплинираност и съблюдаване на ограниченията. Най-опасно ще е, в случай че тематиката за ковид се политизира. Силно имам вяра, че това няма да се случи и всички виновни политически фактори няма да позволен политизирането на ковид ", разгласи тя.

Борисов: Да покажем на хората, че вършим всичко допустимо, на следващия ден желая Мутафчийски със скафандър

Председателят на здравната комисия разяснява и тематиката за митинга на медицинските сестри. "Познавам работата и проблемите на медицинските сестри. И сега търсим решения на техните проблеми. Не мисля, че това, което се случи, беше вярно. Имаше риск за живота и това бе повода да отвръщам по този начин остро. Диалогът е всичко. Решения се взимат единствено с разговор. Миналата година удовлетворихме желанията на сестрите и към този момент повече средства отиват в лечебните заведения, които могат да се отделят за възнаграждение на личния състав. Всичко това са стъпки, които се извършват сега. Останалите претенции на петте сестри окупирали залата в Народното събрание би трябвало да се диференцират. Исканията за отпадане на комерсиалните сдружения в опазването на здравето са политически. Не виждам по какъв начин такова отпадане ще докара до увеличение на заплатите сестритеПак ще повторя, че би трябвало да водим разговор и го вършим - през днешния ден примерно водихме диалози със синдикатите ", разкри Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

Дариткова: Случилото се с медицинските сестри е целенасочена и проведена провокация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР