Категорично обрат около преговорите на Ливърпул с Борусия Дортмунд за

...
Категорично обрат около преговорите на Ливърпул с Борусия Дортмунд за
Коментари Харесай

Обрат - Ливърпул се е оттеглил от преговорите с Белингам

Категорично поврат към договарянията на Ливърпул с Борусия Дортмунд за Джюд Белингам се случиха в късните часове на 11-и април. След като скандинавският публицист Йан Оонге Фьортфорт показа, че мърсисайдци са отправили оферта за британския полузащитник, то малко по-късно стана ясно, че Ливърпул се е отдръпнал от конкуренцията за подписа на младия футболист.

Английският футболист беше основната трансферна цел на клуба до този миг, като Юрген Клоп и щабът му се готви да пренареди селекцията в тима си след разочароващия сезон. Въпреки това, поради огромните пари, които би трябвало да се заделят за Белингам, то британският клуб е решил да насочи ресурсите си другаде.

Цената на договорката е била счетена за непостижима, откакто Дортмунд изисква най-малко 130 милиона паунда към цялата договорка. По този метод това щеше да отнеме забележителна част от трансферните пари, с които Клоп ще разполага през лятото, а се чака клубът да генерира неприятна финансова загуба с оглед обстоятелството, че отборът по всяка възможност няма да играе в Шампионска лига през новия сезон.

The Athletic твърди, че високопоставени източници от „ Анфийлд “ са показали, че след дълги диалози договорката е „ спряла да има смисъл “ и те считат, че не могат да си разрешат да сложат голяма част от летния си бюджет в „ една кошница “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР