Категорично няма да подкрепя никакви закони, които да оберат бизнеса,

...
Категорично няма да подкрепя никакви закони, които да оберат бизнеса,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Ловеч: Категорично няма да подкрепя никакви закони, които да оберат бизнеса. Ще пострадат белите фирми, прозрачните фирми, тези, които движат бизнеса!

Категорично няма да поддържа никакви закони, които да оберат бизнеса, съобщи някогашният министър председател пред множеството, изпълнило до дъно залата. Кои ще пострадат?! Белите компании, транспарантните компании, тези, които движат бизнеса, Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч. И уточни, че няма да разреши да пострада ресторантьорският бизнес, фитнесите.
 
Лидерът на ГЕРБ напомни, че три пъти е вадил България от рецесии. И предизвести, че, в случай че ГЕРБ не завоюва с доста, всичко ще остане, каквото е в този момент - " те ще стоят откъм гърба и ще дрънкат. "
 
Опонентите ни споделят, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това - повече няма да ме видите, обърна се към множеството Борисов.
 
Борисов стартира словото си с хвалба за кино лентата за лагера " Слънчев бряг " край града.
 
" Същият цинизъм, който го е имало, има го и в този момент. Нищо не се е трансформирало - от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков. Трябва да си неприятен човек, да ти е мръсно вътре в душата. Там, където давиш хората и ги даваш да ги ядат прасетата, да го наричаш " Слънчев бряг "... Една тъга имаше майка ми - по какъв начин е умрял най-скъпият й родственик, който е бил кмет. След дълги години открих смъртния му акт и там беше записано, че е починал от червен вятър. Това е разликата в нашето и тяхното схващане за хората, за морала... ", разяснява прочувствено Борисов.

" Младото потомство не знае Мирчо Спасов, Кацамунски... Това би трябвало да е паметта ни. Защото методите и разбирането им да унижат са същите.

Борисов напомни " обещаното " от Промяната и " свършеното от тях, както и обещаното и изпълнетото от ръководството на ГЕРБ.

" И това, че даже през тези две години оцеляхме, е Божа работа. Брутално се отнесоха против мен. Защо? Защото силата е нашата уязвимост - прекомерно сме мощни. Прекалено сме мощни, доста са хората, които ни имат вяра. А и те не могат да боядисат това, което сме създали. Снощи като се прибирах, ми направи усещане. При Казичане мантинелата, където бяха мигрантите, към този момент месеци наред стои по този начин. Маркировка няма. Уважаемият министър Шишков не е ли видял, че няма маркировка, какви са му мантинелите? Просто непоносим е пътят! ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Но те единствено с цел да се заяждат, да омаловажат това, което сме създали. Само че хората могат да съпоставят. Асен Василев споделя - вие живеете по-добре. Ако сте по-добре, ставайте и отивайте при тях. И повече няма да ме видите. Кой от вас да си вдигне ръката, живее по-добре в този момент и е по-доволен от предходните две години? Не ви ли обраха с по лев на всеки литър бензин и всеки литър нафта? единствено че вашите парички отидоха при Путин, при " Лукойл ", съобщи още водачът на ГЕРБ.
 
" А помните ли по какъв начин източваха преднамерено язовирите - само че Томислав (Дончев), нали е габровец, същински габровец, се снима с вестник на съответната дата и се видя цялостен язовир, уплашиха се и повече не източваха язовири ", напомни Борисов.

Петков сподели че Велкова си опонира - не, това конфиденциален отчет, само че като стана притежание, те я заплашиха и тя по тази причина се дърпа. Нахвърлиха й се всички, тъй като това е ситуацията в страната, разяснява дебатите след коментара на Велкова за положението на финансите.

Защо Любо Ганев ме поздравява. Ами като станах министър председател София нямаше спортна зала, Пловдив и Русе - също. А Варна - Варна имаше, там се събираха на волейбол хиляди. Имаше потребност от ремонт. Като направихме проучване се оказа, че подът е подпрян на колони, а те висят във въздуха, а под него 9 м вода! Господ ни избави! Направихме отначало залата.

Ами в Бургас - от 2 години е издигната най-голямата зала в България, по-голяма е от " Арена Армеец ". Не я пускат, с цел да не кажат че ние сме я създали.

Същото е и за църквите и манастирите - без бог нищо не можем да създадем. И това, че оцеляхме през тези 2 години също е божа работа.
 
Видях нощес (в петък вечерта) мантинелата край Казичене - стои месеци след злополуката с мигранти, няма маркировка, уточни някогашният министър председател.

" Силата е армията - може да има 7 водачи, само че силата е в армията. Аз като се сетя какви нелепости см правил на 20, 30, 40 години, че и на повече - значимо е да има и един двама с побелели коси, само че би трябвало да има млади ", сподели Борисов. И обори изказванията, че младите били при Политическа партия, акцентирайки младежите в залата.

" 2009-а заварих най-голямата рецесия след огромната меланхолия. После - миграционната рецесия. След нея ни сполетя коронавирус - нямаше медицински протокол, светът не знаеше какво да прави, само че успяхме да прекараме България по най-хубавия път.

Росица Велкова прави черната работа на Асен Василев. Искат още няколко милиарда от налози - от дребни и междинни компании. Но ще пострадат бели компании, транспарантните, които движат стопанската система. Няма да подкрепим да обложат заведенията за хранене, фитнесите - най-пострадали от коронавирус, тогава те бяха толерантни, в този момент ще ги подкрепим.

Че е мъчно, по този начин е! Аз съм от дребното хора, които знаят по какъв начин, би трябвало ни вашата поддръжка. Знаем по какъв начин, само че ни би трябвало мощна поддръжка.

И доста ви благодаря, че в събота по обед дойдохте тук ", приключи Бойко Борисов.
 
Срещата откри кметът на Ловеч Корнелия Маринова. Тя напомни, че тъкмо преди година водачът на ГЕРБ Бойко Борисов без всевъзможни учредения е бил задържан. " Но съумяха ли да ни " изчегъртат ", другари? ", обърна се тя към множеството в залата и добави: " Политическа партия съумяха да вкарат страната във банкрут. Успяха да разгласят кметовете за свои врагове. Бяхме натикани в ъгъла, без никакви средства, без План за резистентност ".

" Какво е това? Пет следващи избора ние вършим. И това в случай че не е политическа рецесия. Криза в стопанската система, финансите, политиката... Стана болно нашето общество, болна самата политика. Кой може да я излекува и по какъв начин? - С диалогичност, експертиза, с доста опит. Кой има такива качества, в случай че не господин Борисов и политическа партия ГЕРБ. На нас се пада отговорността и задачата по пътя й към развиването и нормалността. На 2 април би трябвало да създадем още веднъж България постоянна страна. 2 април, бюлетина 2 - за постоянна България още веднъж ", сподели в умозаключение Корнелия Маринова.
 
Думата след нея взе лидерът на листата в Ловеч Николай Нанков. Той прикани: " Скъпи другари, да посрещнем още веднъж с овации нашия водач - премиера Бойко Борисов! ".

" Горд съм, че още веднъж съм измежду вас, скъпи другари. Отношението сред нас е доверието, което сме построили през тези години. Горд съм, благополучен съм, че вие още веднъж подкрепяте нашата идея и нашата концепция и знам, че на 2 април ще създадем верния избор. Не тъй като е значим за ГЕРБ, а тъй като е значим за България ", съобщи той.

" Мина времето, в което хората се доверяваха на тези шарлатани, на тези измамници от Политическа партия ", означи Нанков и даде образци със спрени планове от ръководството на Промяната.
 
" Щели да довършат Автомагистрала " Хемус "? Имате 55 метра прогрес! ", възмути се той.
 
" Няма по какъв начин да ни победят, няма по какъв начин да ни изчегъртат. Те са учени за друго - да поставят етикети и да продават фантазии. Това са учили, това вършат ", уточни идващият оратор - Младен Маринов, лидер на листата в София - област. Според някогашния вътрешен министър сега " границата е на сито " и упрекна за това Бойко Рашков.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР