Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи

...
Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи
Коментари Харесай

Съпругата на прокурора: Беше обикновен спор, не съм жертва на домашно насилие

" Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство.
Нашата щерка беше в банята по това време и откакто чула нашия ескалирал спор - се е обадила на 112. " Това описа пред Дарик Биляна Михайлова.

Вчера брачният партньор й - пернишкия прокурор Бисер Михайлов бе арестуван по сигнал, че е протегнал ръка на Биляна.

" В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдаване за известно време, само че нямам някакви недоволства. ", сподели Михайлова.
Жената споделя, че не е имало очевидци. " Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата ", твърди тя.

" Не съм свидетелствала против брачна половинка си. Дадох пояснения, които Ви описах и на Вас. Казах им, че не си припомням някои неща, за които след това осъзнах, че нямам загуба наизуст, и си ги спомних доста добре. ", съобщи Биляна Михайлова.

" Не считам, че брачният партньор ми е рисков, с цел да живеем под един покрив. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Да го разгадаем ние сред нас, не пред медиите и страната. ", безапелационна е дамата.

Припомняме, че семейство Михайлови са познати от случая с " прокурорския наследник " - Васил Михайлов, който стана обвиняем по няколко каузи за нанесени телесни повреди и закани с убийства.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР