Категорично не приемам българските полицаи да бъдат превръщани в пушечно

...
Категорично не приемам българските полицаи да бъдат превръщани в пушечно
Коментари Харесай

Младен Маринов: Истинският виновник за погромите в центъра на София е Васил Терзиев

Категорично не одобрявам българските служители на реда да бъдат превръщани в пушечно месо за лица и съмнителни детайли, които стачкуват против който и да било или против каквото и да било!

Категорично се опълчвам на това българските служители на реда да бъдат палени със плява, замеряни с бомбички и жълти павета, извадени от уличната настилка в центъра на София. Категорично се опълчвам на паленето на полицейски бусове, на офанзивите против сътрудниците с горящи кофи за отпадък, на разграбването на полицейско имущество и помощни средства, заяви във Facebook някогашният Министерство на вътрешните работи началник Младен Маринов.

Независио дали е лятото на 2020 година или късната есен на 2023 година българските служители на реда са там, по улиците и площадите на София, с цел да пазят публичния ред и българските жители от експанзията на протестиращите. За мен няма никаква разлика дали протестиращите са „ умни и красиви “, които носят ковчези, бесилки и къртят жълтите павета, или вилнеещи футболни агитки, които палят контейнерите за отпадък и къртят общинското имущество. Всички тези протестиращи имат един и същи профил - не съблюдават законите, демонстрират брутална експанзия против сътрудниците и жестоко нарушават публичния ред и правата на всички останали блгарски жители.

Категорично не одобрявам вменяването на виновност на българските служители на реда поради това, че извършват полицейските си пълномощия по закон. Вина се открива единствено след осъществяването на съответните служебни инспекции във връзка с тези служители на реда, които са надвишили пълномощията си! А по-късно думата е на прокуратурата. Не на дежурните „ говорещи глави “ по медиите, които имат единствено една задача в живота си – да тричат всички български служители на реда, част от които съм бил и аз!

" Полицаите не заслужават да бъдат замеряни с камъни ”, разгласи нощес кметът на София Васил Терзиев. А заслужаваха ли да бъдат палени със плява и замеряни с бомбички, когато неговият политически наставник Кирил Петков и съдружникът му Борис Бонев бяха на площада, а приятелите им по митинг къртеха павета?! Или в името на Промяната е позволено всичко, а на агитките – не?!

Истинският провинен за погромите в центъра на София нощес е явен! Това е столичният кмет Васил Терзиев, който подцени всички предварителни сигнали и предизвестия на Столична дирекция на вътрешните работи за провокации и принуждение, свързани с провеждането на митинга на футболните почитатели. Именно Терзиев позволи този митинг, трансформирал се в разгром на общинско и частно имущество. За разлика, от неговите прародители Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова, които в никакъв случай не са се страхували да ползват кметските си пълномощия и да не разрешават митинги, застрашаващи живота и имуществото на столичани.

Обърканият Терзиев даже не издаде заповед, която е напълно в неговите пълномощия – да приключи нарастващия митинг нощес. Вместо това се появи по тв приемниците – брандиран целият в жълто и следван от новите си шпицкоманди, също в жълто, които наподобява ще дават отговор за сигурността на столичани през идващите 4 години.

Жална им майка на софиянци, в случай че ще ги пазят тези „ жълтурковци “!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР