Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми

...
Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми
Коментари Харесай

Синът на тотомилионера, профучал със 150 км/ч с джип в Разград, трудно ще бъде наказан

 Категорично не утвърждавам, който и да е, и синът ми да е, тази постъпка не я утвърждавам. Естествено аз не желая да стане нещо по-тежко и да стане късно, взехме ограничения. Предупредихме го, също и в полицията бяхме, взети са ограничения. Това съобщи тотомилионерът от Разград Емил Йорданов, чийто наследник хвърча с гневна скорост в центъра на Разград пред bTV.

Мъжът спечелил нетдавна над 6,5 милиона лв.. Скоро по-късно подарил на сина си безценен джип. Именно с него младежът хвърча със 150 км/ч по улиците на града. Младият мъж е сниман на видеоклип, оповестен в обществените мрежи, по какъв начин ръководи новия автомобил, платен с облагата от тотализатора. 

Макар и милионер, Емил Йорданов и фамилията му не престават да ръководят магазин за домашни използва в Разград. Полицията и прокуратурата образуваха инспекция за безчинство и шофиране, представляващо причина за заплаха. Често жителите на Разград се оплакват, че на мястото, където е сниман клипът, се ръководи с риск за здравето на пресичащите пешеходци.

" За страдание, по този клип не може да му бъде формиран нито акт, нито електронен фиш за превишена скорост, защото законът не разрешава това да бъде направено. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде установено това нарушаване “, съобщи Божидар Божков - шеф Охранителна полиция в ОДМВР-Разград. Шофьорът е глобен неведнъж за погрешно паркиране и говорене по телефона, до момента в който е зад кормилото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР