Категорично и ГЕРБ, и ДПС работят в синхрон с Радев.

...
Категорично и ГЕРБ, и ДПС работят в синхрон с Радев.
Коментари Харесай

Калоян Методиев: И ГЕРБ, и ДПС работят в синхрон с Радев


Категорично и ГЕРБ, и Движение за права и свободи работят в синхрон с Радев. За последните два месеца Радев върви единствено и е посрещан с самун и сол от кметове на ГЕРБ – четири пъти в Пловдив, в Ловеч, във Велико Търново. Носят го на ръце кметове, които преди не го посрещаха. Не стопираха да клатят държавното управление.

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ политологът и шеф на кабинета на вицепремиера в оставка Корнелия Нинова Калоян Методиев.

„ Коалицията беше основана с избрана цел – да се измете модела на ГЕРБ, на Движение за права и свободи, на Радев, който тайно участваше в продуцирането на избрани процеси при свалянето на държавното управление, дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Но не може да се постъпва по този метод “, добави той.

На този декор обаче съгласно Методиев не може еднолично да се взимат решения от министър-председателя.

„ Не сме султанат. Трябва разговор и консенус. Към днешна дата с възможен излъчен министър председател Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “ предвид на събитията от нощес (б.р. изгонването на 70 съветски дипломати) няма по какъв начин да се продължат диалозите “ сподели още политологът.

Методиев дефинира " Възраждане " като " дъщерна компания на ГЕРБ ".

Вижте повече във видеото .

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР