Категорично е становището ни, че мотивът за убийството е необуздана

...
Категорично е становището ни, че мотивът за убийството е необуздана
Коментари Харесай

Прокуратурата: Мотивът за убийството в Бургас е необуздана ревност

„ Категорично е мнението ни, че претекстът за убийството е необуздана ревнивост ”. Това съобщи за „ Здравей, България ” окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

„ Обвиняемият и потърпевшата са се срещнали и са почнали своите по-близки връзки при започване на май тази година. Тогава тя е постъпила на работа и при убития, който е неин шеф. По информацията, с която разполагаме по делото, мъжът е показал интерес към младата жена. От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й с дееца, а въпреки това, тя е била непрекъснато и настойчиво ухажвана от него. Той я е канил на вечери, бил е любезен. Именно това положително отношение е породило ревността в дееца ”, описа окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

„ Това е показно ликвидиране, не тъй като има любовен триъгълрник. Това е моето съмнение. Това е за наставление на богатите хора. Този човек го познавам доста добре, той не е имал спорове с никого, на никого не е дължал пари ”, съобщи свидетелка на закононарушението.

37-годишният нападател е арестуван. Той е признал виновността си и съобщи, че претекстовете за осъществяване на закононарушението е от ревнивост.

И още обстоятелства:

„ Момичето е споделило на причинителя на убийството, че е била унизена от своя началник. Същевременно тя е признала, че е била ухажвана от него ”, сподели още окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Нападателят е арестуван за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвиняване за ликвидиране и за опит за ликвидиране.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР