Категорично е изяснено, че пожарът в Пирогов не е заради

...
Категорично е изяснено, че пожарът в Пирогов не е заради
Коментари Харесай

Категорично: Пожарът в Пирогов не е заради гръмнала кислородна бутилка

Категорично е изяснено, че пожарът в " Пирогов " не е поради гръмнала кислородна бутилка. Това заяви шефът на Главната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Водещата версия остава запалена цигара.


Наш фен ни изпрати фотоси от отделението, където е избухнал огъня. Очаква се да стартира ремонт по отстраняването на вредите.

От управлението оповестиха, че няма заплаха за постройката на " Пирогов ", както и че пламъците не са засегнали инсталация.
Николай Николов - основен комисар, шеф на ГДПБЗН: Първото известие, което пристигна до нас, беше за гръмнала кислородна бутилка. Ние чакахме десетки, да не кажа стотици жертви. Т. е. кислородна бутилка не е гръмнала. Гръмнала е някаква примес, запалима примес. Дали вследствие на не цялостното горене, в случай че е имало такова, някой дюшек разпален, след което в допълнение обогатен с О2 и се е получило това, специалистите изрично ще го кажат. Нека да приключи аутопсията на труповете дружно с експертизите ще дадат явен отговор на това.  Вижте вредите от пожара в Вижте вредите от пожара в "Пирогов " (СНИМКИ)
Продължава следствието на аргументите за пожара в столичната болница "Пирогов ", при който починаха двама души, а 32-ма бяха евакуирани. Министерство на вътрешните работи работи по...
Още по тематиката Пожар пламтя в "Пирогов "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР