Категорично е доказано с ДНК проби, че Северин Надеждов е

...
Категорично е доказано с ДНК проби, че Северин Надеждов е
Коментари Харесай

Свекърът на Виктория: Северин може да не е бил сам

Категорично е потвърдено с ДНК проби, че Северин Надеждов е килърът на Вики, сподели свекърът на тв водещата ѝ Румен Максимов в Тази заран по БиТиВи.

Вероятно Северин ще бде докаран в Русе преди мярката му за неотклонение, позволява мъжът.

Ще изчакаме резултатите от спомагателните експертизи и проби. Дълбоко ме гложди обаче, че може да не е бил самичък. Вики беше млад и здрав човек. А е допустимо и натрупвене на съвпадения - така наречен мощен удар южна лапа, добави свекърът.

Максимов съобщи, че фамилията на убитата жена желае оптималното наказване и недопускане тежки престъпни нарушители да се възползват от облекчения.

Вики искаше положителното, да дадем път на положителната вест, сподели Румен Максимов.

Едва ли бих споделил нещо на Северин в съда, нещо се споделя на човек - той към този момент е престанал да бъде човек, а неовладяно животно.

За дъщеричката на Вики фамилията се старае да й изясни, че мама я няма. Водят съвещания с детски психолог, само че евентуално най-тежкото ще е след година-две.

Създаване на напрежение и проява не би решило някаква обстановка, разяснява Максимов рокерските влизания в ромските махали на Русе.

Там и сега има жандармерия.

Последното, за което говорихме с Вики, беше, че инспекцията на информацията би трябвало да е минимум от два самостоятелни източници

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР