Категорична е, че плащането ще става само в рублиПосланикът на

...
Категорична е, че плащането ще става само в рублиПосланикът на
Коментари Харесай

Митрофанова съобщи много важна новина от Шипка

Категорична е, че заплащането ще става единствено в рубли
Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова заяви доста значима вест по време на визитата си на Шипка.
Дипломатът се качи на Шипка ден след формалните празнувания на историческия връх на 20 август, с цел да означи 145-години от Шипченската епопея.

По горещата тематика с газа от „ Газпром “, Митрофанова бе безапелационна, че може да се заплаща единствено в рубли. Това стана ясно от изявлението, което даде за bTV.
Заедно с Митрофанова на Шипка се качи и българското поделение на известния като мотоклуб на Путин „ Нощни вълци ”.



По отношението на казуса с газа, ръководителят на Стратегическия съвет на президента, който все още е консултант на служебния министър председател Гълъб Донев – проф. Александър Маринов разяснява, че държавното управление маневрира сред разнообразни разновидности.
Някои от тях, които толкоз ни ги хвалят в този момент, са чисто хипотетични. Все едно да ни подарят Айфеловата кула. Може да водиш диалози за някакви танкери, които браздят океаните, само че тези танкери няма къде да бъдат „ паркирани “.

На въпроса дали да бъдат обновени или не диалозите с „ Газпром “ и каква посока е възприело служебното държавно управление, Маринов съобщи: „ Това малко припомня вица за заека – за какво си с шапка, за какво си без шапка – все пердах. “
Той акцентира, че има разлики по въпроса кое е питомното и кое е дивото.
„ Ще стане ясно, че всички рационални и ефикасни решения се преглеждат. Нищо не е отхвърлено априори “, безапелационен бе съветникът на премиера.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР