Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в

...
Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в
Коментари Харесай

Случи Се! Свята Благословия За Най-Известната И Гореща Българска Звезда, Но Вижте Кой Е Таткото! Честито На Влюбените До Уши

Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са тези, в които детенцето е болно, написа hotnews.

" Независимо дали приказваме за простуда или нещо по-сериозно. Тогава като че ли светът свършва и майката е доста по-сензитивна и фаталистично настроена. Душата ѝ е свита, а гледката на детето ѝ я смачква. Тогава даже аз, която съм доста спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми мемоари и съм уверена, че всяка майка ги изживява по този начин ", споделя Лозанова.

В момента те живеят дружно в Кипър, където Никол е доста щастлива, че не върви на градина и прекарва всяка минута с майка си. Николета неотдавна разгласи, че е подготвена още веднъж да стане майка.

" Да, към този момент го желая и имам вяра, че скоро ще бъде реалност, дай Боже! Няколкото кг допълнително ни минимум не ме тормозят, дори считам, че придават спомагателен сексапил, само че ще бъда съвременна, модерна бременна, като познавайки се, не пострадвам от комплекси, поради които да изпадна в конспиративност, в противен случай, бих направила всички ви съпричастни с моето благополучие, посредством доста споделени фрагменти с бременното коремче. "
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР