Категорична е, че хората са щедри към нея, защото пее

...
Категорична е, че хората са щедри към нея, защото пее
Коментари Харесай

Бони се оказа най-обсипваната с бакшиши чалгаджийка

Категорична е, че хората са великодушни към нея, тъй като пее от душа и това се вижда

Колежки на Бони издават, че тя има над 1 млн. лева в банковата си сметка единствено от бакшиши.

Сумата несъмнено е спестена за няколко години усърдна работа. Вероятно това й дава мотив да се хвали, че е най-щедро даряваната изпълнителка от лекия род у нас. Запознати издават, че от всяко присъединяване си потегля с най-малко 10 бона парса.

При все, че участията й не са най-скъпо платените, бакшишите, които получава водят класацията. Спестовната самотна майка и легенда в чалгата от години къта пачки от парите, които получава от почитателите си отвън хонорара.

Бони е безапелационна, че получава най-вече бакшиши поради това, че е видно, че пее от душа и забавлява хората с цялото си сърце.

Неведнъж е споделяла, че е получавала бакшиши от 20 лв. до 20 хиляди лв. и добавя, че всеки заплаща според от опциите си.

Най-големият бакшиш, получавала в миналото е 300 хиляди марки. Сумата прибрала от празненство в Италия, където взела участие дружно с легендата Шабан Шаулич.

Сръбската легенда също бе прочут с бакшишите си. Преди години в границите на единствено няколко секунди съумява да получи 2 000 евро на ръка от негов почитател. Подобно на него, Бони също е обсипвана с великодушни бакшиши. Въпреки това обаче тя не е с необятни пръсти и не харчи парите безсистемно. Вместо това икономисва старателно.

Тя къта събраното, с цел да може да финансира образованието и кариерата на щерка си Михаела, както и да има нещо настрани или както се споделя „ бели пари за черни дни “.

Според осведомени спестяванията на сливналийката към този момент са набъбнали до 1 млн. лева

Единствения път, в който Бони си разрешила да пръсне повече пари и то не за нещо съществено, било за бижутата за бала на щерка й, когато похарчила 100 бона.

В същото време обаче около абитуриентските балове тя бе облепена от глава до пети с банкноти по време на частно празненство.

Певицата била наета за купона от роднините на четирима зрелостници. Тогава тя била засипана с толкоз доста бакшиши, че колкото да удържала пачките в ръцете си. Дори и най-добре платените колежки на Бони й завидяха откровено за огромните бакшиши.

При все, че къта парите за щерка си, Бони е спокойна, че Михаела би могла да се оправи сама и без тези активи. За никого не е загадка, че Мия е тръгнала по стъпките на майка си и към този момент персонално си изкарва много солидни пачки. Наскоро тя получила 200 евро на ръка от почитател в Лом.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР