Категоричен е обаче, че никога не се е замислял да

...
Категоричен е обаче, че никога не се е замислял да
Коментари Харесай

Асен Блатечки: Не съм нито лошо момче, нито плейбой

Категоричен е обаче, че в никакъв случай не се е замислял да стане учител, защото това е нещо доста отговорно. Ако се занимаваш с това, би трябвало да отдадеш цялото си време и сила, добавя той. Освен това, в случай че учи други ще се наложи да спре да играе, а не е подготвен да се откаже от сцената.

 

За себе си споделя, че не е нито неприятно момче, нито плейбой, въпреки постоянно да бива определян като подобен. По всяка възможност тези избрания са подбудени от излъчването му на гамен в киното. Разбира се в действителния живот е правил бели, само че в никакъв случай не е бил гадина. Никога не е правил нечистотия на някого, само че като дребен е бил доста палаво дете.

 

Към момента има два мотора като единия е взел за щерка си Катерина. Синът му Борил желае да го остави на него, само че още е прекомерно дребен за това занятие. По всяка възможност в най-скоро време ще се раздели с този мотор. Има една кола за всекидневно прилагане и три, които са му за наслаждение. Бърза да посочи, че не са скъпи, само че са със сантиментална стойност.

 

Коженото яке е наложително за него още от ученическите му години. Обожава кожените якета и си спомня, че първото такова му е от гимназията. Освен това харесва обувките, часовниците, колите и моторите.

Към днешна дата му липсва дейното спортуване и поради това постоянно когато може е на фитнес.

 

На 22 март става на 52 години, само че не е сигурен, че ще обърне по чашка с другари. Посочва, че е спрял да чества рождените си дни към 30-те, когато вдигнал ваучър колкото дребна женитба и добре се подредили. Оттогава не е почувствал нужда да си провежда ЧРД празненство.

 

Споделя, че към днешна дата има жена до себе си и се усещат добре дружно. Чувства се доста благополучен и обичан. Категоричен е, че децата не би трябвало да се възнамеряват, което идва да рече, че скоро може да стане баща и за трети път. Не крие, че ревнува и добавя, че за него това значи, че обича. Бърза обаче да посочи, че би трябвало да е в умерена доза, защото в противоположен случай става деструктивна.

Източник: Уикенд   

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР