Катастрофиралият младеж от Гложене в нощта срещу петък е системен

...
Катастрофиралият младеж от Гложене в нощта срещу петък е системен
Коментари Харесай

Катастрофиралият Велизар от Гложене: Системен нарушител на пътя, има 6 глоби /видео/

Катастрофиралият юноша от Гложене в нощта против петък е систематичен извършител на пътя, научи BulNews. Припомняме, че в събота организацията ни писа за Велизар Цанков.



Той провокира пътен случай с неотдавна закупеното си БМВ, пътувайки от Враца за Борован.
С младия водач била и неговата другарка, когато той изгубил надзор над ръководството и колата се преобърнала в канавка край пътя.



„ Мъжът има шест предходни формирани акта за административни нарушавания, от които два за ПТП. От страна на управлението на общината и АПИ беше основана съвършена организация във връзка със снеговалежа. Имаше построени 12 КПП-та ”, сподели пред NOVA шефът на КАТ-Враца гл. контрольор Христо Димитров. Той разясни, че авариралият водач ще бъде санкциониран с 200 лева
Началникът на " Пътна полиция " съобщи, че товарният трафик в област Враца се е нараснал с към 40%,  което утежнява пътната конюнктура в района. Инспектор Димитров обаче е безапелационен, че всички пътища във Врачанско са почистени и опесъчени, като за водачите остава само да се контролита и да са с ясно схващане какво може да  следва, сядайки зад кормилото даже след приемането и на една бира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР