Катастрофиралият автобус край Своге в събота следобед е на фирма

...
Катастрофиралият автобус край Своге в събота следобед е на фирма
Коментари Харесай

Шофьорът на автобуса-ковчег карал линейка!

Катастрофиралият рейс край Своге в събота следобяд е на компания „ Мобилус – 5 ”, записана в Божурище. Шофирал е притежателят на компанията – Григор Григоров. След случая той е настанен в болница ИСУЛ, без заплаха за живота е.

Неговият съучастник Румен Павлов съобщи, че Григоров е експерт. Преди да стартира личен бизнес, е карал кола за спешна помощ в София. Според него, в случай че е вярна информацията, че рейсът не е минал наложителен обзор, евентуално става въпрос за липса на информация, че срокът е изминал, съобщи bTV.
Фирмата " Мобилус 5 " работи от 7-8 години с община Божурище. Последният им контракт е 5 годишен. Превозват и деца от детската градина и учебното заведение.
Според кмета на Божурище Георги Димов притежателят Григор Григоров постоянно самичък е карал рейсовете. Досега не е имало проблем. Той също счита, че Григоров е експерт – умел и спокоен водач.
При случая през вчерашния ден следобяд починаха 16 души, измежду които и 13-годишно дете. Тежко ранени са 15 пасажери, които са настанени в лечебни заведения в София. Част от тях са в доста тежко положение и заплаха за живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР