Катастрофи с мотори Харлей Дейвидсън“ и БМВ“ са станали в

...
Катастрофи с мотори Харлей Дейвидсън“ и БМВ“ са станали в
Коментари Харесай

Катастрофи с мотори „Харлей Дейвидсън“ и „БМВ“ в Смолянско, едната – тежка

Катастрофи с мотори „ Харлей Дейвидсън “ и „ БМВ “ са станали в събота, едната от тях е тежки счупвания на лидера, оповестяват от полицията в Смолян.

Около 15.50 ч. на пътя сред Смолян и Девин мотоциклет " Харлей Дейвидсън ", ръководен от 65-годишен мъж от Банкя, на ляв завой се удря в декоративна бетонена ограда, и пада на пътя. Вследствие на случая е ранен лидерът. Оказана му е първична здравна помощ от екип на ФСМП - Девин, след което неотложно бил превозен за МБАЛ " Д-р Братан Шукеров " гр. Смолян.
 Ауди се вряза в задната част на ТИР на Автомагистрала „ Струма “ край Дупница Ауди се вряза в задната част на ТИР на Автомагистрала „ Струма “ край Дупница
Водач на лек автомобил „ Ауди “ със софийска регистрация е превозен в болница, откакто се блъсна в задната лява гума н...

При рентгенова фотография са открити счупени ключица, вратен прешлен и ребра. По неотложност мотористът е превозен в болница " София-Мед ". Предполагаема причина за произшествието е несъобразена скорост с релефа на пътя.  

Същият ден към 17.50 часа на същия път има злополука и с мотоциклет " БМВ “ с румънска регистрация, ръководен от 61-годишния израелски жител Yochai Hochman.

Поради несъобразена скорост с пътните условия, лидерът изгубва надзор над мотора и пада на пътя, при което са породени материални вреди по мотоциклета и е леко ранен лидерът, с контузна рана под ляво коляно. Оказана му е първична здравна помощ от екип на ФСМП - Девин и е превозен за МБАЛ " Д-р Братан Шукеров " гр. Смолян, където след рентгенова фотография е освободен за домашно лекуване.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР