Катастрофи и инциденти, завършили със сериозна травма или смъртен случай,

...
Катастрофи и инциденти, завършили със сериозна травма или смъртен случай,
Коментари Харесай

Адвокатски схеми за 200 млн. лева от кръвта в катастрофи

Катастрофи и произшествия, приключили със сериозна контузия или смъртен случай, се трансформират в печеливш бизнес за към 200 млн. лева на година с присъединяване на адвокатски и нотариални адвокатски фирми и погребални организации, написа " 24 часа ".

В схемата за източване на застраховки съществена роля играят юристите. Срещу сериозен % от полученото обезщетение те водят каузи от името на потърпевшите или околните на жертвите.

В някои от случаите става дума за погашение на суми от 200-250 хиляди лв. на умрял човек, от които 30-40% отиват за юриста, внесъл желае и водил делото.

Как действа системата?

В основата е огромен кръг информатори, на които се заплаща на парче. Те “дежурят ” в лечебни заведения, пред морги, пред гробищни паркове, по “черни кръстовища ” или просто в мрежата, включват се незаконно на честотите на Министерство на вътрешните работи, или просто наблюдават бюлетините за катастрофи. Събират информация от некролози и от уста на уста. За издирването на адресите на близки на потърпевши се заплаща на работещи в телефонни компании или на хора от службите по ЕСГРАОН, или пък се вземат с машинация на болничния личен състав.

Повече прочетете в " 24 часа "!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР