„Катастрофата за БСП беше предизвестена заради несъобразяване с действителността, отсъствие

...
„Катастрофата за БСП беше предизвестена заради несъобразяване с действителността, отсъствие
Коментари Харесай

Михаил Миков: Всяка политическа всеядност ще отдалечи БСП от лявото

„ Катастрофата за Българска социалистическа партия беше предизвестена поради несъобразяване с действителността, неявяване на обрисуване на ясна политическа платформа, задкулисен връзки. Ако има за нещо, за което би трябвало да се съжалява е, че в 45-ия парламент лявото е доста малко “. Това сподели пред БНР Михаил Миков от Българска социалистическа партия и добави, че партията няма опция да действа като стройна организация с групово управление.

Той предвижда, че доста социалисти ще си подадат оставката, тъй като не виждат в управлението дейности за вдишване на политическа отговорност.

„ Тук не става въпрос за Корнелия Нинова, а за смяна в метода на действие на партията... Всякаква политическа всеядност ще отдалечи Българска социалистическа партия от лявото. Големият извод, който през днешния ден не се разяснява, е оттегляне на лявото в България. Българска социалистическа партия е най-големият дебитор в това отношение “.

В предаването „ 12+3 “ Миков добави:

„ Ще се сформира работещо държавно управление. Но дали то ще върне доверието на българските жители към институциите, ще забележим... Търпимостта на жителите ще дефинира дължината на живота на бъдещия парламент “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР