Катастрофата южно от Вашингтон продължава да се разследва от Националната

...
Катастрофата южно от Вашингтон продължава да се разследва от Националната
Коментари Харесай

Службата на шерифа на Вирджиния казва, че Tesla е работил на автопилот мигове преди катастрофата с ремарке

Катастрофата южно от Вашингтон продължава да се проверява от Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата на Съединени американски щати, която изпрати следователи във Вирджиния предишното лято и стартира по-широко следствие на автопилот преди повече от две години.

Джефри Лонг, представител на шерифската работа на окръг Фокие, сподели във вторник, че следователите са открили, че автопилотът е бил употребен в Tesla Model Y на Теодоро, като са изтеглили информация от записващото устройство за данни за събития на транспортното средство.

Следователите на шерифа са употребявали заповед за обиск, с цел да получат достъп до записващото устройство в края на юли. Властите разгласиха някои от резултатите тази седмица след питане от Асошиейтед прес.

Tesla се движеше със 70 благи в час (112,7 километра в час) по четирилентов U.S. 29 покрай Опал и беше с 25 благи в час над Ограничението на скоростта в този регион е 45 благи в час, сподели Лонг. Пътят има медиана и може да бъде наличен на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР