Катастрофата със загинали майка и дъщеря на главен път I-1

...
Катастрофата със загинали майка и дъщеря на главен път I-1
Коментари Харесай

Да гледаш пред очите ти как вадят трупове, беше страшно СНИМКИ 18+

Катастрофата със починали майка и щерка на основен път I-1 в региона на Кочериново е била една от най-страшните в последните години.

Както БЛИЦ писа лидерът е изгубил надзор над автомобила, навлязъл е в насрещната лента и се е блъснал в рейс. Загиналите са на 16 и 54 години.

Семейството, което е от Сърбия, било на отмора в България за Голяма Богородица, написа "Телеграф ".

"54-годишната жена е умряла на място в автомобила. Дъщеря й умира по-късно в благоевградска болница. Тя е имала несъответстващ с живота контузии ", обясниха от от Спешен център - Кюстендил, които първо идват на мястото на жестоката злополука.

Що се отнася до лидера на лекия автомобил, той е настанен в благоевградска болница. "Мъжът е в доста тежко положение, има политравми и сега сътрудниците се борят за живота му ", изясни началникът на незабавните медици в Кюстендилско доктор Албена Рападинска.

Пътниците в рейса са се разминали единствено с потрес от случилото се.

"Такава жестока злополука не бяхме виждали. Беше страшна панорама. Да гледаш пред очите ти по какъв начин вадят трупове от смачкана до неразбираемост кола. Чухме мнения, че лидерът е задремал, дали е по този начин не знам ", разясниха водачи, които са останали блокирани за известно време след тежкия пътен случай.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР