Катастрофата с Тодор Давидов стана по-малко от месец след като

...
Катастрофата с Тодор Давидов стана по-малко от месец след като
Коментари Харесай

Шокираща Нова Информация За Катастрофата С Гринго! За Ужас На Всички Софка Е

Катастрофата с Тодор Давидов стана по-малко от месец откакто бракът му със Софи завърши и публично бе разтрогнат. Решението за развода е от 26-ти юни, а на 24-ти юли се разчу, че някогашният на певицата е потърпевш тежко, до момента в който се е возел в колата на собствен другар в Германия, написа „ Уикенд “.

На един светофар върху тях налетял пийнал и дрогиран германец. Гринго се разминал със счупено ребро, само че незабавно тръгнал за България. Прибрал се сякаш, с цел да лекува, защото тук е по-евтино. Но осведомени разправят, че се е върнал, с цел да търси сметка на Софка, тъй като дочул, че нейните обети са повода за сполетялото го злощастие.

От години се знае, че Маринова надълбоко има вяра в магиите, а доста хора даже подозират, че сама ги прави. Когато преди няколко месеца си отряза косата, певицата призна, че причина за това е черна магия. Тя вярвала, че някой я е проклел, а с цел да спре неприятната карма, си сменила прическата.

Сега пък в обкръжението й са сигурни, че е направила нещо на Гринго, с цел да му отмъсти за неуспеха на брака си и за счупената си ръка, с която се наложи да върви по участия из кръчмите на родината. Предполага се, че повода за побоя е прословутата ревнивост на мачото. Според клюки той е хванал Софи да си чати с чичо му. И въпреки че в диалога им нямало нищо съмнително, той пребил от пердах своята обичана. Дори в този момент не отхвърля, че я подозира в паралелна връзка, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР