Катастрофата е станала в близост до комплекс Романтика. Пострадали са

...
Катастрофата е станала в близост до комплекс Романтика. Пострадали са
Коментари Харесай

Директно От Мястото! Жестока Катастрофа Край Маказа!

Катастрофата е станала наоколо до комплекс " Романтика ".

Пострадали са мъж на 30 години, 20-годишна жена и дете на 1 година от лекия автомобил " Опел ", които са били превозени от екипи на ЦСМП в Спешното приемно поделение на болничното заведение в Кърджали, заяви 24rodopi.com.

Четвъртият потърпевш е от лек автомобил " Пежо ".

Екипи на полицията в Кирково отклоняват придвижването през село Първица към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " и през село Подкова към Кърджали. Екип на пожарната работа в Подкова оказал помощ за изваждане на потърпевш, обезопасил региона и почистил пътното платно. Извършва се оглед на мястото на произшествието.

В " Опел " -а са пътували нашенци, които се прибирали от Турция, само че поради огромното очакване на " Капъ куле " и " Капитан Андреево " решили да минат през Гърция и " Маказа ", описаха техни познати, които бяха пристигнали на мястото на случая. Според неофициална информация положението на лидера е тежко и той ще бъде опериран.

На място неотложно са изпратени патрулни полицейски коли от РУ-Кирково и придвижването краткотрайно се пренасочва през село Първица. Районът на произшествието е отцепен. Извършва се оглед.

" Опел " -ът се е движел в посока към Кърджали, а " Пежо " -то - към " Маказа ", единият от колите е навлязъл в насрещното придвижването.

Засилен е трафикът към " Маказа ". Въпреки колоните от чакащи коли на излаз България, прекосяването през пункта става бързо.

От информация във фейсбук групата Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа - трафик и потребна информация(Makaza/Μακάζα) излиза наяве, че колоната към този момент е тъкмо 1 км.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР