Катастрофата е станала на магистрала на около 300 км от

...
Катастрофата е станала на магистрала на около 300 км от
Коментари Харесай

Изгоря камион с 20 хиляди iPhone 11 в Китай

Катастрофата е станала на автомагистрала на към 300 км от Шанхай

При пътен случай в Китай изгоря партида от 20 000 смарт телефона iPhone 11 на Apple
(снимка: CC0 Public Domain)

К амион с огромна партида смарт телефони iPhone 11 за китайски магазини не стигна до местоназначението си. Н а автомагистрала покрай Нанкин, столицата на провинция Дзянсу в Източен Китай, н а към 300 километра от Шанхай, к амионът се прекатурва и изгаря.

В произшествието са взели участие и други транспортни средства. За благополучие, злополуката нe е предизвикала човешки жертви, само че вследствие на пожара огромна част от товара на камиона е погубен, заяви китайският уебсайт My Drives.
още по тематиката
В камиона е имало смарт телефони iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max в черно и зелено. Източници удостоверяват, че на мястото на злополуката са изгорели към 20 000 смарт телефона на Apple.

По информация от полицията, разпилените на пътя смарт телефони не са били конфискувани от други участници в придвижването. Apple от дълго време даде да се разбере, че нелегално получените смарт телефони iPhone ще бъдат блокирани и притежателите им няма да могат да ги задействат.

Междувременно, анализаторът Даниел Айвс от капиталовата компания Wedbush съобщи, че цената на най-евтиния iPhone 12 с LTE поддръжка ще стартира от 549 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР