Катастрофална загуба с 5:0 претърпя представителя на Ла Лига в

...
Катастрофална загуба с 5:0 претърпя представителя на Ла Лига в
Коментари Харесай

Голяма мъка за представителите на Ла Лига в Купата на Краля

Катастрофална загуба с 5:0 претърпя представителя на Ла Лига в 1/16 конфликта си за Купата на Краля против втородивизионния. Умар Садик означи две попадения (8 и 45+1), Агер Акече (45) и Хуал Вилар (81 от дузпа) прибавиха по един, а си означи автогол (52 мин).

Срещата стартира зле за гостите и те получиха гол още в осмата минута. Алавес се опита да отговори, само че в 35-ата бе изпъден и това се оказа съдбовно. Те получиха още две попадения до края на полувремето в границите на минута, когато първо Акече овладя прелестно подаване и изстреля топката в десния низък ъгъл, а незабавно след подновяването на играта още веднъж Садик се възползва от неточност в защитата за 3:0 след първите 45 минути. Родриго Баталия си означи автогол в 52-ата след осъществяване на корнер за 4:0, а Хуан Вилар се разписа от дузпа в 81-ата за крайното 5:0.

Final en Almería.
— Deportivo Alavés (@Alaves)
Междувременно различен представител на Ла Лига се нуждаеше от продължения и две дузпи, с цел да преодолее съпротивата на третодивизионния Пена Депортива. Срещата стартира шокиращо за гостите, откакто непретенциозния им противник съумя да открие резултата в 13-ата минута, когато Фернандеш центрира към оставения непрокрит Андрада и той означи несмущаван.

Смени освежиха играта на Валядолид и те съумяха да изравнят в 62-ата минута от дузпа на, който вкара жанр Паненка. Десет минути преди края гол на Вайсман бе анулиран заради засада и по този начин се стигна до продължения. Едва в 96-ата ново попадение на Меса от дузпа донесе преднина на гостите, а четири минути по-късно домакините останаха с човек по-малко, откакто асистента за попадението на Пена Депортива Фернендеш бе изпъден след бурни протеси за неотсъдена дузпа за домакините. Плано оформи крайния резултат в 116-ата минута за 3:1.

|1-4| FULL TIME.
Come on! | |
— Real Valladolid CF EN (@realvalladolidE)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР