Катастрофа затапи Околовръстното на Пловдив, научи Марица. Инцидентът е станал

...
Катастрофа затапи Околовръстното на Пловдив, научи Марица. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Меле на Околовръстното, има трима ранени

Катастрофа затапи Околовръстното на Пловдив, научи " Марица ". Инцидентът е станал малко след 14 часа в посока Първенец. На място са пристигнали полиция и кола за спешна помощ.

Не е ясно дали има съществено потърпевши и какво е положението им. Шофьори алармират, че прекосяването в региона на мелето е извънредно мъчно. Образува се запушване, което пили нервите на всички, седнали зад кормилото. 



" Голяма запушалка от Кукленско, в посока Първенец. Истинска лудница ", написа в обществените мрежи един водачите, попаднали в задръстването. 

От полицията оповестиха за " Марица ", че вследствие на злополуката са потърпевши три дами. По предварителни данни лек автомобил „ Фолксваген ” подхванал изпреварване и навлязъл в насрещната лента. Последвал непряк конфликт с джип „ БМВ ” и преден – с движещ се зад него лек автомобил „ ДЕУ ”. За лекарски прегледи са превозени шофьорката на първата кола и други две дами, придвижвали се с третия автомобил.

На местопроизшествието се прави оглед от полицейски чиновници. До приключването му придвижването е затруднено, допълниха от полицията.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР