Катастрофа в София след гонка с полицията. Инцидентът е станал

...
Катастрофа в София след гонка с полицията. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Полицай е с опасност за живота след гонка с нелегални мигранти в София

Катастрофа в София след гонка с полицията. Инцидентът е станал малко след 7 часа тази заран, на излизане от столицата към Автомагистрала „ Тракия ”, в посока Казичене. 
При конфликта е ударен полицейски бус, а един чиновник на реда е бил тежко ранен, научи NOVA. В преследваното транспортно средство са открити десетима незаконни мигранти.


Снимка: Надежда Дойчева

По неофициална информация бусът с мигранти е излязъл от Околовръстния път на автомагистрала „ Тракия ”. Там е почнала гонката с полицията. За да ги спре, различен полицейски бус е пресякъл пътя на нарушителите, само че бил ударен.



Снимка: Надежда Дойчева
Полицаят, водачът на буса с мигранти и трима от чужденците са настанени в столичната УМБАЛ " Св. Анна ". Служителят на реда е бил неконтактен. Свидетели на случая, които помогнали на потърпевшия, потвърдиха, че униформеният е бил ранен в региона на главата. Един от мигрантите е настанен във Военномедицинска академия с контузия на главата, споделиха от болничното заведение. В региона на " Околовръстното шосе " се е образувало запушване, а трафикът се контролира от " Пътна полиция ".    От Окръжна болница потвърдиха за NOVA, че служителят на реда е с тежка черепно-мозъчна травма и с заплаха за живота. В момента медици го оперират по неотложност. 43-годишният водач е с изострен хирургичен стомах и е приет в болница в Клиника по хирургия. Единият мигрант е с фрактура на бедро и е приет в болница в Клиника по ортопедия. Вторият мигрант е със скалпова рана, приет в болница е в Клиника по неврохирургия. Третият мигрангт е с контузия на шията, приет в болница е в Клиника по неврохирургия, прецизират от болница " Св. Анна ".   Оглед на място правят Мариан Маринов и Пламен Китов, които са следователи от Национална следствена служба.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР