Катастрофа в Пловдив по чудо се размина без сериозно пострадали.

...
Катастрофа в Пловдив по чудо се размина без сериозно пострадали.
Коментари Харесай

Пиян шофьор отнесе колчета и едва не се заби в магазин в Пловдив

Катастрофа в Пловдив по знамение се размина без съществено потърпевши. Шофьор, който по думите на очевидци, не е бил съответен и във очевидно нетрезво положение, отнася серия от колчета и за малко не се забива в хранителен магазин.  В това време на тротоара има и деца от близкото учебно заведение, които за секунди не стават жертва на случая. Очевидци вършат и опит да смъкват лидера от автомобила, само че без триумф. По-късно мъжът е арестуван след малко гонене от чиновници на чиновници на две районни полицейски ръководства. Дрегерът е отчел 1,9 промила алкохол. Шофьорът е арестуван за 24 часа. 

Инцидентът се случва на улица „ Братя Миладинови ” в града под тепетата. Шофьорът се е блъснал в едно от предпазните колчета и това го стопира да не се удари в близката витрина на магазин, в който е имало клиенти.

„ Идвайки към магазина чух звука от удара, Първоначално си помислих, че нещо е паднало от някой покрив, тъй като отблизо дърво нямах видимост. Но наближавайки видях блъсналия се автомобил ”, описа Кристина, която е свидетел на случая.

По думите ѝ в началото лидерът, който бил в нетрезво положение, бил самичък. По-късно на пасажерската седалка до него се качи дете. „ Това за мен е неприемливо. Шофьорът беше очевидно пийнал. Неадекватен ”, съобщи тя. И добави: „ Наоколо имаше хора, които се пробваха да спрат водача. Един мъж му предложи да му паркира той колата и да се извика такси, с цел да се прибере у дома. Но опитите лидерът да бъде спрян бяха несполучливи ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР