Катастрофа с участието на два леки автомобила и автобус затвори

...
Катастрофа с участието на два леки автомобила и автобус затвори
Коментари Харесай

2 коли и автобус се сблъскаха на Чепеларе – Пампорово, трима пострадали

Катастрофа с присъединяване на два леки автомобила и рейс затвори за малко пътя Чепеларе – Пампорово, трима души са потърпевши при случая. Това заяви старши комисар Николай Димов, шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) – Смолян, представен от " Фокус ".

„ Произшествието е зародило към 14.30 часа на прав сектор от пътя, като по първични данни лек автомобил със смолянска регистрация изпреварва по едно и също време автомобил и рейс и се блъска в насрещно движещ се автомобил странично. Няма тежко потърпевши, по първични данни. Има подозрение за счупена ръка на 10-годишно дете, в единия автомобил е пътувало и 10-месечно бебе, което е без пострадвания, майката също се е оплакала от болки, както и лидерът на другият лек автомобил. На всички потърпевши е оказана незабавна здравна помощ “, означи ст. комисар Димов.

Районът на злополуката е бил отцепен за малко, като колите, пътуващи по направлението Чепеларе – Пампорово, са пренасочвани през проходите Рожен и Превала, само че към този момент пътуващите по пътя следено се пропущат.

„ Извършват се процесуално-следствени дейности на местопроизшествието. На място са изпратени екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ, тъй като се е наложило да се реже едната кола, с цел да излезе индивида. По случая е формирано досъдебно произвеждане “, сподели още ст. комисар Димов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР