Катастрофа с обърнат бус стана вчера около 17 часа пак

...
Катастрофа с обърнат бус стана вчера около 17 часа пак
Коментари Харесай

Доктор Вълчев за пострадалите с буса снощи: Има опасност за живота на младия мъж, другите се стабилизираха

Катастрофа с извърнат бус стана през вчерашния ден към 17 часа отново на автомагистрала " Тракия ", напомня Нова тв.

Двама умират на място, петима са докарани в тежко положение в болница " Свети Пантелеймон ". Микробус с Ямболска регистрация с доста хора вътре се е движил от Бургас в посока ямболското село Хаджидимитрово. 

По първична информация дали спукана гума или някакъв различен проблем, лидерът на буса губи надзор върху машината. Тя потегля първо към мантинелата, след това внезапно завива надясно и се обръща по таван в канавката, която е с бетонни плочи. 

Там на място умират двама души. Петима са докарани по неотложност в ямболската болница " Свети Пантелеймон " - двама с тежки черепно-мозъчни контузии са превозени в болничното заведение в Сливен. 

Д-р Валентин Вълчев от незабавно поделение на ямболската болница споделя:

" В 17.40 екипи на Спешен център Бургас и Карнобат ми докараха първите двама, които се оказаха най-тежко потърпевши от тази злополука. Става дума за жена с травматичен потрес и квадрипареза. Заедно с нея имаше момче с политравма - огромна трамва на главата и отключи гърчова симптоматика. Трябваше да поставим доста реанимационни старания. Останалите трима бяха в релативно положително положение. 

От тези петима общо 4-ма са приети в болница в ямболската болница, момчето е в реанимация, другите трима  относително устойчиво положение в хирургично поделение, а пациентката с травматичния потрес беше превозена в неврохирургия Бургас. Има заплаха за живота на младия мъж, той има тежък мозъчен оток. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР