Катастрофа с кола с белградска регистрация стана тази сутрин на

...
Катастрофа с кола с белградска регистрация стана тази сутрин на
Коментари Харесай

Катастрофа на ключово кръстовище в София

Катастрофа с кола с белградска регистрация стана тази заран на централното столично кръстовище сред бул. " Дондуков " и ул. " Раковски ".
Пътният случай се е случил още към 6 часа тази заран, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи след наше питане. В 9,30 обаче двата автомобила - " Шкода Рапид " с белградска регистрация и " Опел Астра ", към момента бяха там - качени на тротоара, с цел да не пречат на придвижването.
По сръбската кола има следи от кръв, само че не е ясно от кого са те. От Пътна полиция прецизират, че няма потърпевши при случая. Собственикът на шкодата - сърбин, е във очевидно положително положение, само че отхвърля да приказва.
На мястото има и полицейска кола с двама униформени чиновници, които снемат пояснения от участниците в случая, само че не дават информация.
От Министерство на вътрешните работи пък обявиха, че нямат информация по какъв начин тъкмо се е случило злополуката, само че по всичко проличава, че опелът, чийто еърбег е отворен, е блъснал шкодата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР