Катастрофа с изключително рядко Pagani Zonda HP Barhetta оглави хърватските

...
Катастрофа с изключително рядко Pagani Zonda HP Barhetta оглави хърватските
Коментари Харесай

Pagani Zonda за 15 милиона евро катастрофира в Хърватия

Катастрофа с извънредно рядко Pagani Zonda HP Barhetta оглави хърватските медии, откакто случаят се случи по време на известно рали със суперколи. Инцидентът е станал на 2 септември и за наслада няма потърпевши хора, само че не същото можем да кажем за суперколата с цена от 15 милиона евро. От съответния модел са създадени едвам 3 автомобила, а наподобява един от тях ще прекара известно време в работилницата на Хорацио.
`Pagani

Кадрите демонстрират точно моментът на злополуката, когато суперколата минава около камерата с естествена скорост, само че секунди по-късно задницата на Pagani-то се подхлъзва и колата се забива в насрещно идваща Ford Fiesta. Щетите наподобяват съществени, като множеството от тях са от шофьорската страна, където липсва задната гума и част от окачването.

Във видеото се вижда, че преди Pagani-то минава също толкоз рядко Apollo IE, а фрагменти от обществените мрежи разкриват още забавни коли, които взимат присъединяване в конкуренцията. Съдейки по цената на колата, бихме прочели вашите догатки за това какъв брой ще коства ремонта на карбоновото купе и всички други повреди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР