Катастрофа с български ТИР блокира международния път Е-79 край Враца,

...
Катастрофа с български ТИР блокира международния път Е-79 край Враца,
Коментари Харесай

Катастрофа с ТИР блокира Е-79 край Враца, линейка и пожарна летят към обхода

Катастрофа с български ТИР блокира интернационалния път Е-79 край Враца, оповестява BulNews.bg. Хасковски камион пътувал от София към Оряхово, когато водачът изгубил надзор над него, завъртял се и се спрял в дерето край пътя. Истински шанс е, че в този миг по натовареното шосе не е имало друго транспортно средство, защото следствията щяха да бъдат трагични.

Инцидентът е станал на обхода покрай ресторант „ Лозница “. Линейка и пожарна дойдоха на мястото на злополуката. Спешните медици прегледаха водача, който се оплака от болки в лявата ръка и главата. По негово стремежи лидерът остана при камиона и не пожела да бъде превозен до болничното заведение за спомагателни проучвания.



По цялото пътно платно има разлято огромно количество гориво и по тази причина всеки миг пожарникарите ще стартират да почистват асфалта от него. Едната част от обхода е свободна и през нея се реализира трафика. Първоначално пътна полиция бе затворила пътя, само че поради многото камиони и коли придвижването бе пуснато, като се контролира и в двете направления.



Вече е поискана помощ от профилирана техника, която да извади авариралия ТИР. Очаква се през идващите часове минаването по обхода на Враца да става мъчно и с доста изчакване. Всички би трябвало да карат деликатно, защото над региона продължава да вали мразовит дъжд, който е извънредно рисков за пътуващите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР