Катастрофа с абитуриенти в центъра на София! Абитуриенти, возещи се

...
Катастрофа с абитуриенти в центъра на София! Абитуриенти, возещи се
Коментари Харесай

Катастрофа с абитуриенти в центъра на София!

Катастрофа с зрелостници в центъра на София! Абитуриенти, возещи се в първокласна лимузина катастрофираха на бул. „ Патриарх Евтимий “ в София. Инцидентът се е случил късно нощес вечерта. Това оповестиха жители с обява във Facebook в групата „ Катастрофи в София “.

Част от предната ризница на лимузината е паднала след удара. Полицията прикани за деликатно шофиране в дните около баловете. От Министерство на вътрешните работи подсетиха, че е безусловно неразрешено, който и да било, в това число и зрелостници да са седнали на прозорците на коли и лимузини, а също и върху самите возила:

Бившият шеф на столичната „ Пътна полиция “, Тенчо Тенев подсети: „ Най-честите нарушавания са изскачане на младежи през прозореца на автомобила, размахвайки ръце, без защитен колан и въртене на гумите от младите водачи на колите. Всички тези неща са доста съществени нарушавания и основават предпоставки за тежки произшествия “.

Катастрофа с зрелостници в центъра на София! 25.05.24 07:55 Срамота: На 24 май рухна къщата на Димитър Талев в Северна Македония! (СНИМКИ/ДРОН) 25.05.24 07:33 Чака ли ни нов поврат на времето? 25.05.24 07:09 Какви храни да ядем, с цел да предотвратим ранното побеляване на косата? 24.05.24 23:30 Гигантска карирана завивка ще покрие „ Шанз Елизе “  24.05.24 23:00

Слава Богу злополуката се е разминала без жертви или потърпевши випускници.

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР