Катастрофа пак затапи Тракия“, след като кола се заби в

...
Катастрофа пак затапи Тракия“, след като кола се заби в
Коментари Харесай

Катастрофа пак затапи „Тракия“, кола се заби в мантинелата

Катастрофа отново затапи „ Тракия “, откакто кола се заби в мантинелата. Това предава „ 24 часа “.

ПТП-то е на км 7 на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Пловдив. Според очевидци черна кола е карала в най-лявото платно, след което се е завъртяла и забила в мантинелите. Движението е затруднено и опашката почва от пети километър на автомагистралата. На предната част на колата има провали, на местопроизшествието са органите на реда. Засега няма данни за пострадали лица. Не е ясно и какъв брой тежки са тъкмо вредите по автомобила.

Катастрофи постоянно затапват аутобана, като затрудняват придвижването по него. Само преди пет дни беше предният подобен случай. Тогава, при пътно-транспортното произшествие беше засегнат и пешеходец.

Преди два дни пък случай затвори автомагистралата на 37-ия километър. В резултат на това се образува километрична опашка. Според очевидци, до момента в който бъде разчистен пътят, близо 40 минути колоната от коли въобще не е помръдвала. Блокажът беше породен от верижна злополука на три коли. Постадали, за благополучие, нямаше. Въпреки това на място дойдоха пет полицейски патрула и екип на кола за спешна помощ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР