Катастрофа между три тежкотоварни автомобила блокира пътя Русе – Разград.

...
Катастрофа между три тежкотоварни автомобила блокира пътя Русе – Разград.
Коментари Харесай

Катастрофа между два тира и цистерна блокира пътя Русе – Разград

Катастрофа сред три тежкотоварни автомобила блокира пътя Русе – Разград. Инцидентът се е случил към 6.00 ч. тази заран в региона на Цар Калоян, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.
Варненска цистерна е пътувала в посока към крайдунавския град без товар. Шофьорът ѝ е подхванал изпреварване на товарен камион в регион с доста завои след рибарниците край Цар Калоян, само че отсреща му се появил ТИР с румънска регистрация, който пътувал в противоположната посока.
 ТИР се обърна на пътя Стара Загора - Казанлък ТИР се обърна на пътя Стара Загора - Казанлък
Катастрофа на пътя Стара Загора -Казанлък. Около 9 часа в региона на Римския мост, се е обърнал тежкотоварен камион. Машината превозвал...
Камионът от северната ни съседка блъснал странично цистерната, след която тя се е завъртяла и се е блъснала в ремаркето.
Няма потърпевши хора при случая. Водачът на румънския ТИР е закаран в болница за обзор, само че няма съществени пострадвания, прецизираха още от разградската полиция. Взетите на място проби са указали, че водачите забъркани в произшествието не са използвали алкохол.
Заради огромните материални вреди и нужното време за оглед и евакуиране на тежкотоварните коли пътят е затворен.
Движението е отбито по обходен маршрут през Писанец – Ветово – Сеновец – Дряновец. От Пътна полиция и Агенция „ Пътна инфраструктура “ поучават водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР