Катастрофа между камион, лек автомобил и линейка е затворил за

...
Катастрофа между камион, лек автомобил и линейка е затворил за
Коментари Харесай

Катастрофа между камион, лек автомобил и линейка затвори за движение главен път в Разградско

Катастрофа сред камион , лек автомобил и кола за спешна помощ е затворил за придвижване основен път Е-70 /Варна – Русе/. Това оповестиха от полицията.

Сигналът за произшествието, станало на Исперихското кръстовище , е получен към 13:40 часа през днешния ден . По основния път в посока Русе се е движила кола за спешна помощ , ръководена от 65-годишен лидер , в която са пътували мъж и жена, надлежно на 64 и 53 години. Откъм Исперих товарен камион , каран от 33-годишен мъж, е изчаквал на знак „ Стоп “ за маневра „ завой наляво “. Откъм Разград 55-годишна лидерка на лек автомобил „ Ситроен С4 “, от село Ясеновец, е лишила преимуществото на движещата се по основния път кола за спешна помощ, блъснала я е, след което колата за спешна помощ се е блъснала в камиона .

При конфликта са потърпевши лидерът на колата за спешна помощ /с прорезни рани по главата/ и пътуващата с него 53-годишна жена , която е с фрактура на ръката. В момента се прави оглед на местопроизшествието. Движението в региона на злополуката се контролира от екипи на „ Пътна полиция “.

Изграждането на Южния обход на ж.к. „ Меден рудник “ ще отнеме към три години и над 140 млн. лева 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР