Катастрофа между две коли е станала вчера на пътя между

...
Катастрофа между две коли е станала вчера на пътя между
Коментари Харесай

Две коли се удариха на път във Врачанско, има ранени

Катастрофа сред две коли е станала през вчерашния ден на пътя сред Мизия и село Войводово, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Около 8.20 часа на път II- при км. 59.650 катастрофират като лек а-л „ Опел Астра ", ръководен от 22-годишния А. Д. от Мизия блъска вярно движещия се пред него автомобил "Дачия Докер “, ръководен от 46-годишния К. Ц. също от Мизия.
При удара е потърпевша пътуващата на задна дясна седалка в „ Опел “-а - Й. К. на 20 години от Мизия. Тя е прегледана на място от незабавните медици и откарана в болничното заведение в Бяла Слатина, където е настанена с външен хематом на челото в хирургично поделение за наблюдаване и без заплаха за живота.
Водачът К.Ц., дружно с возещите се с него Т. Б. и Т. Ф. от Мизия са с охлузни рани. Те са откарани с частен автомобил в МБАЛ - Бяла Слатина, където са прегледани и освободени.
Двамата водачи на колите са тествани за приложимост на алкохол, като пробите са негативни.
До удара се е стигнало поради неспазване на отдалеченост от страна на А.Д. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР