Катастрофа между бус и баничарка е станала на пътя между

...
Катастрофа между бус и баничарка е станала на пътя между
Коментари Харесай

Тежко меле с бус и баничарка край Лом

Катастрофа сред бус и баничарка е станала на пътя сред Лом и Козлодуй, съобщи BulNews.

Инцидентът е от през вчерашния ден, към 14.30 часа. 20-годишен мъж от Кнежа е управлявал на товарен автомобил "Ситроен Джъмпер " с монтанска регистрация.

Той се е движел от село Долни Цибър към Вълчедръм, когато не спрял на пътен знак Б2 – „ Спри! Пропусни движещите се с преимущество!”, навлязъл в кръстовището и лишил преимуществото на движещия се от дясната му страна по пътя с преимущество в посока от Лом към Козлодуй товарен автомобил "Фолксваген Кадди " с монтанска регистрация.

При произшествието са нанесени материални вреди по двете возила и са породени охлузни рани на двама от пасажерите в „ Ситроен “-а, на 36 година и 32 година

Пострадалите са превозени с кола за спешна помощ до болничното заведение в Лом, където са прегледани и са освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. Водачите са тествани за приложимост на алкохол с дрегер, като пробите са негативни.

На местопроизшествието е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане, а на отговорния лидер са формирани 2 акта по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР