Катастрофа между БМВ и такси е станала в Монтана, научи

...
Катастрофа между БМВ и такси е станала в Монтана, научи
Коментари Харесай

Сигнал до BulNews: Полицай от Монтана системно шофира пиян, направи и катастрофа /видео/

Катастрофа сред БМВ и такси е станала в Монтана, научи организация BulNews. За случая сигнализира постоянен четец на медията ни, който изпрати фрагменти като доказателство. По думите на създателя на сигнала, автомобилът, предизвикал случая, е благосъстоятелност на служител на реда, който редовно карал след приложимост на алкохол. 
Произшествието е станало в дребните часове на нощта против неделя. На улица „ Веренишка “ на излизане от града, лек автомобил БМВ е натресъл откъм гърба такси. Ударът е бил толкоз мощен, че и двете коли са със солидни материални вреди. За благополучие няма съществено потърпевши хора. 
След злополуката водачът на бавареца избягал. По-късно станало ясно, че колата е ръководена от жена, чиято проба за алкохол е излязла негативна.  
Според нашия четец, БМВ-то е благосъстоятелност на чиновник на Министерство на вътрешните работи - И.И. на 31 година, който работи в бранш „ Пътна полиция “. По думите на монтанчанина, униформеният редовно се качва зад кормилото след приложимост на алкохол. Мъжът подозира, че още веднъж той е карал пийнал и е намерил своя близка, която да поеме виновността вместо него.  
„ На фона на всичко, което се случва в страната ни в последно време, не може и служителите на реда, които би трябвало да дават образец на обществото, да нарушават законите “, безапелационен е създателят на сигнала. 
За злополуката не беше оповестено в бюлетина на полицията. Практиката в Министерство на вътрешните работи обаче е, че когато при пътни катастрофи няма потърпевши хора, а единствено материални вреди, те не влизат в престъпната сводка. Агенция BulNews е подготвена да разгласява и позицията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана по случая. 
Видеото вижте 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР