Катастрофа между 2 рейса от столичния градски транспорт и 5

...
Катастрофа между 2 рейса от столичния градски транспорт и 5
Коментари Харесай

2 столични рейса приклещиха 5 автомобила на Сливница

Катастрофа сред 2 автобуса от столичния градски превоз и 5 леки автомобила породи на кръстовището сред булевардите " Константин Величков " и " Сливница ".

Произшествието е станало към 9.40 часа. Тогава е подаден и сигнала за пътния случай.

Вследствие на удара е потърпевш един човек, който е откаран в болнично заведение.

Изяснено е, че случаят е зародил на бул. " Сливница ", малко преди светофара с кръстовището за " Константин Величков ", в посока квартал " Люлин ".

 Снимка 352197
Източник:

Първият автобус от градския превоз е по линия №309. По фрагментите от злополуката от обществените мрежи се вижда, в задната част на автобуса се е врязал автомобил. В автомобила поредно са се бутнали още 4 леки коли, а в последната кола се е врязал и различен автобус от градския превоз, движещ се по линия №6.

По информация на БНР верижната злополука е породена от втория рейс . Предполага се, че лидерът на автобуса не е съумял да спре в точния момент и се е врязал в последната кола , която от своя страна е блъснала колата пред нея. Същото е станало и с останалите коли.

 Снимка 352199
Източник:

Всички аварирали транспортни средства са изтеглени от булеварда. На мястото на произшествието е осъществен оглед от екипи на " Пътна полиция ". Причините към зародилия случай се обясняват.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР