Катарският президент на Пари Сен-Жермен Ал Хелайфи е замесен в

...
Катарският президент на Пари Сен-Жермен Ал Хелайфи е замесен в
Коментари Харесай

Скандални тайни за катарския президент на ПСЖ

Катарският президент на Пари Сен-Жермен Ал Хелайфи е забъркан в покрита от правораздаването спекулация за изнудване и корист, свързани със съмнителния избор на Катар за хазаин на международното, написа Телеграф.

Това излиза наяве от оповестено следствие във френския в. „ Либерасион “ за личността на катареца, който, на всичко от горната страна, е и президент на Асоциацията на европейските клубове (ЕСА).

Според „ Либерасион “ Ал Хелайфи е взел участие в скрит план за затварянето на френско-алжирски предприемач с компрометиращи доказателства за избора на страната за хазаин на мондиала тази година.

В тях било посочено името на президента на ПСЖ. Затова на 13 януари 2020 година Въпросният предприемач е задържан в Катар, като е държан зад решетките до 1 ноември същата година.

В сензитивната информация, с която разполагал, името на шефа на ПСЖ се появява доста постоянно като един дейните участници в организирането на „ обработката “ на членове на ФИФА, с цел да гласоподават за Катар като хазаин на международното.

Мъжът, подложен на натоварен психически напън, е освободен едвам откакто достави документите на юристите на Ал-Келаифи посредством поверително съглашение.

Според френското издание карцерът би бил проведен само и извънредно по заповед на самия емир на Катар.

Жертвата на това събитие е 41-годишен френско-алжирски предприемач, който живееше в Катар със брачната половинка и децата си. Името му се пази в загадка, неговият юридически екип го съставлява в даването на информация за следствието на " Либерасион ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР