Катарският министър на външните работи Мохамед бин Абдул Рахман Ал

...
Катарският министър на външните работи Мохамед бин Абдул Рахман Ал
Коментари Харесай

Катар: Не ни замесвайте в корупционния скандал в Европейския парламент

Катарският министър на външните работи Мохамед бин Абдул Рахман Ал Тани сподели през днешния ден, че страната му не би трябвало да бъде замесвана в корупционния скандал в Европейския парламент за търговия с въздействие в интерес на Катар, съобщи Ройтерс.

Разследването по случая продължава. Ал Тани отхвърли обвиняванията против Катар, като съобщи, че те са безпочвени, съобщи Българска телеграфна агенция.

Най-големият политически скандал в Европейски Съюз от десетилетия е по съмнения за подкупване на политици, представители на Европейския парламент и неправителствени организации от страна на Катар и Мароко за обезпечаване на въздействие върху решения, вземани от Екологичен потенциал.

" Като страна Катар сме 100% сигурни, че (тези обвинявания против нас) нямат учредения. Не сме видели нищо (от белгийските власти). В момента тече следствие. Трябва да забележим, би трябвало да изчакаме, до момента в който следствието завърши ", сподели катарският външен министър пред американската телевизия Си Ен Би Си.

" Това е проблем, който се случва в Европа, в европейска институция. По-добре е за (европейците) да извърнат внимание на личната си институция, да подхващат всичко належащо, което се изисква от тях и да не намесват името на страната ни в този случай ", добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР