Катарският милиардер шейх Джасим Бин Хамад ал Тани, който иска

...
Катарският милиардер шейх Джасим Бин Хамад ал Тани, който иска
Коментари Харесай

Катарците продължават с опитите за Юнайтед

Катарският милиардер шейх Джасим Бин Хамад ал Тани, който желае да откупи Манчестър Юнайтед, е направил извънредно значима за разплитането на сагата оферта. Това споделят разнообразни издания от Острова. По последни информации, двамата със сър Джим Ратклиф - другият огромен претендент за придобиването на „ алените дяволи “, са влезнали в 11-часова борба за наддаване в опит да убедят сегашните притежатели на клуба семейство Глейзърс.

Шейх Джасим е подал усъвършенствана и дефинитивна оферта в наддаването. Най-голямото предпочитание на катарския милиардер е той да откупи безусловно целия, 100%-ов дял от акции на Манчестър Юнайтед – нещо, което най-малко на този стадий не е по усета на Глейзър.
 
Според информациите, сега катарецът е предложил по-голяма сума на притежателите, само че Ратклиф е оценил клуба по-високо, базирайки се на желанията си да влага в допълнение след прочут интервал от време.

Медиите в Англия прибавят, че към този момент сър Джим Ратклиф е в по-добра позиция от своя конкурент, откакто е направил доста преференциално предложение на Авраам и Джоел Глейзър – да останат в клуба с непълен дял в идващите от 2 до 4 години, преди в последна сметка да изоставен „ алените дяволи “.

Така Ратклиф би им разрешил да продължат да взимат решения, свързани с клуба, а по тази причина ще продължат да получават и избрана сума пари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР