Катарският Ал Гарафа официално обяви привличането на Софиан Хани от

...
Катарският Ал Гарафа официално обяви привличането на Софиан Хани от
Коментари Харесай

Спартак продаде резерва за 8 млн. евро

Катарският Ал Гарафа публично разгласи привличането на Софиан Хани от Спартак (Москва). 28-годишният алжирец не съумя да се наложи в съветския гранд, макар че дойде с огромни очаквания от Андерлехт. Той остана при " червено-белите " по-малко от две години, само че макар статута си на запаса, донесе сериозна сума в касата на клуба. Според медиите, прехвърлянето е на стойност 8 млн. евро. Приблизително толкоз заплати Спартак на Андерлехт през януари 2018-а.

" Искам да благодаря на всички почитатели на Спартак за поддръжката, която усещах от първия до последния си ден в клуба. Вие постоянно бяхте до мен и ме поддържахте с положителни думи в най-трудните моменти. Оценявам го. Вие сте едни от най-верните последователи, които съм виждал. Наистина доста се надявах да реализира повече за вас и да ви развеселявам с титли, само че времето не ми стигна. Понякога е по този начин във футбола. Пожелавам ви всичко най-хубаво и нека тимът скоро ви накара да се гордеете с него ", написа Хани в Instagram.

" Благодаря и на управлението на Спартак, което ме одобри в този огромен клуб. Направихте ме част от Спартак, а за мен това е голяма чест. Благодаря ви и за съдействието при настоящия трансфер. Доказахте, че сте същински експерти. Желая доста триумфи на Спартак. Още един път благодаря ", добави алжирецът.

В кариерата си Хани е играл още за Нант, Кайзери Ерджийеспор, Османлъспор и Мехелен. Премиер Лига 3 кръг, събота 27 юли  ФК Тамбов 16:30предстои  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР