Катарецът Насър Ал-Атия се очаква да кара за Toyota в

...
Катарецът Насър Ал-Атия се очаква да кара за Toyota в
Коментари Харесай

Шампион от Дакар влиза във WRC с Toyota

Катарецът Насър Ал-Атия се чака да кара за Toyota в Световния рали шампионат (WRC) на определени кръгове през сезон 2018, като първият от тях евентуално ще бъде рали Аржентина през април. Шефът на тима Томи Макинен показа, че екипът приготвя четвърти автомобил за шест от надпреварите през годината.
Nasser Al-Attiyah plant 2018 #WRC-Starts für #Toyota https://t.co/KirGVUF70B pic.twitter.com/Aa9MvjoJAx
— Motorsport-Total.com (@MST_Rallye) February 25, 2018
" Продължаваме да приказваме с Насър. Все още нищо не е решено, само че започваме да се приготвяме за Аржентина. Ако успеем да стигнем до единодушие, той ще кара Toyota като частен водач ", разкри Макинен. Той добави, че към момента се пробват да напаснат WRC програмата си с тази на Ал-Атия. " Говорим за пет – шест надпревари, започвайки от Аржентина, последвана от Португалия, Сардиния и още няколко. Ще бъде хубаво да кара с нас както от рекламна позиция, по този начин и поради опита, който има. Той знае доста добре какво прави и е най-бързият ".

Ал-Атия има 73 рали старта зад тила си на международната сцена, само че не е взимал присъединяване в шампионата от 2015 година, когато завоюва втората си купа във WRC2. Миналия месец той финишира на втората позиция в юбилейното 40-о издание на рали Дакар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР