Катар ще премахне предварителните тестове за коронавирус за посетители преди

...
Катар ще премахне предварителните тестове за коронавирус за посетители преди
Коментари Харесай

Без COVID-19 тестове при предварително пристигане в Катар преди Мондиала

Катар ще отстрани предварителните проби за ковид за гости преди Световното състезание, което стартира на 20 ноември, разгласи здравното министерство на страната. „ Посетителите към този момент не се изисква да показват негативен резултат от Ковид-19 ПСР или бърз антигенен тест преди пътешестване за Катар “, се споделя в изказване .
Световното състезание ще се организира сред 20 ноември и 18 декември.
Разхлабените ограничения, които влизат в действие от 1 ноември, бяха оповестени, откакто Катар съобщи предишния месец, че имунизациите против вируса не са наложителни за предстоящите над милион почитатели. Турнирът, който ще продължи 29 дни, ще бъде първото огромно спортно събитие с последователи от началото на пандемията през декември 2019, която лиши живота на над 6 млн. души.

Гражданите и жителите на Катар също няма да има потребност си вършат ПСР или бърз антигенен тест в границите на 24 часа при завръщане от чужбина, прибавиха от Министерството на здравеопазването на страната. Новите ограничения покриват всички гости, идващи от 1 ноември, когато Катар ще бъде затворен за всички без карта Хая – наложителният документ, който се дава на притежателите на билети и техните посетители, играчи, медии, личен състав и управителни лица. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР