Катар победи Ирак с 3:2 при дузпите, за да си

...
Катар победи Ирак с 3:2 при дузпите, за да си
Коментари Харесай

Kатарци надминаха по драма Моци и Лудогорец в много странни дузпи

Катар победи Ирак с 3:2 при дузпите, с цел да си обезпечи подготовка на Азиатското състезание по футбол до 19 години. Тази информация надали вълнува доста хора по нашите ширини, само че повода да ви осведомяваме за тях е, че феновете на дуела станаха очевидци на най-невероятните дузпи напоследък, в които огромният воин се оказа полеви състезател, застанал на вратата.

Веднага в съзнанието ни идва драмата сред Лудогорец и Стяуа през 2014, когато Козмин Моци класира българите за групите на Шампионска лига. Е, младежите на Катар и Ирак обаче сякаш надминаха драмата.

Какво се случи?

Решителна дузпа за Ирак. Ако вратарят на Катар избави, тимът му си обезпечава мястото на шампионата. Стражът прави точно това и към този момент се счита за воин. Целият тим на Катар нахлува на терена, с цел да поздрави своя вратар за проявата.

Малък проблем - празненствата са без кръчмар, тъй като съдията вярно вижда, че вратарят е излязъл напред и надлежно анулира дузпата.

Вратарят е гневен и в следствие получава втори жълт картон за дейностите си. Драмата обаче занапред следва. Капитанът на Катар непредпазливо поставя ръкавиците и застава на мястото на изгонения си съотборник.

След като преди малко на собствен ред е вкарал своята дузпа, капитанът показва свръхестествен инстикт, избавя с десния си крайник и по този метод печели мача за тима си.

When your goalkeeper is sent off in a penalty shoot-out. Up steps captain Nasser Abdulsalam to the rescue. Qatar qualify for #AFCU19 finals 3-2 on penalties. #Qatar #Iraq pic.twitter.com/W4OJKWOkq5
— Hassanin Mubarak (@hassaninmubarak) November 8, 2017
А в случай че желаете трагични дузпи, би трябвало да видите и този недействителен гол от Тайланд. Най-абсурдната дузпа в историята и то при 19:19!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР