Катар обвини Бенямин Нетаняху, че е безотговорен и разрушителен“, като

...
Катар обвини Бенямин Нетаняху, че е безотговорен и разрушителен“, като
Коментари Харесай

Катар укори „безотговорния“ Нетаняху за очевидната критика към държавата от Персийския залив

Катар упрекна Бенямин Нетаняху, че е „ безконтролен и унищожителен “, като сподели, че изтеклите мнения на израелския министър председател, критикуващи страната от Персийския залив, рискуват да подкопаят напъните за обезпечаване на освобождението на заложници, държани от Хамас.

Доха, която управлява дипломацията за ходатайство при договорка за заложници сред Израел и Хамас, реагира на запис на среща сред Нетаняху и родственици на израелски заложници, излъчен по Израелския канал 12 тази седмица. Дългогодишният министър председател може да бъде чут да назовава Катар „ спорен “ медиатор и да приканва фамилиите да усилят интернационалния напън върху Доха.

„ Не ме чувате да благодаря на Катар. Забелязал ли си? Не благодаря на Катар. Защо? Защото за мен Катар всъщност не се разграничава от Организация на обединените нации, всъщност не се разграничава от Червения кръст и в прочут смисъл даже е ... по-проблематично “, сподели Нетаняху. „ Но сега съм подготвен да употребявам всеки артист, който ми помогне да върна [заложниците] вкъщи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР